dijous, 24 de maig del 2018

TORNEIG DE MINIVOLEI MEMORIAL MIQUEL PRATDESABA



El passat diumenge 20 de maig, alguns nens i nenes de l’Escola Mare de Déu del Sòl del Pont, vam anar a Torelló a fer el torneig de minivolei Memorial Miquel Pratdesaba. Hi van participar escoles de Torelló, Granollers, Olot i altres escoles de la comarca. De la nostra escola, participàrem 6 equips de 4t, 5è i 6è.
Abans de l’inici dels partits, ens van fer una explicació de les normes del torneig i a 2/4 de 10 aproximadament, vam començar els partits; que tenien una durada de 12 minuts.
A cada partit se'ns comptavilitzaven els punts, sense comptar si havies guanyat o perdut. Després de fer uns quants partits vam esmorzar i després vam continuar la jornada.
A les 12 aproximadament, ens van reunir a  tots els equips al mig de la pista i van anunciar els noms dels equips classificats per les finals. De la nostra escola ens vam classificar tots.
Es van jugar les semifinals i després les finals de cadascun dels equips. Dels equips participants vam obtenir 5 dels 6 premis. Un primer lloc, dos segons llocs i dos tercers llocs.
Vam obtenir molt bons resultats i ens ho vam passar molt bé. L’única nota negativa va ser que una jugadora de l’equip Honey Volei va caure i es va lesionar. Se la va endur amb l'ambulància i li van dir que tenia l'húmer trencat i que l'havien d'operar.