dissabte, 9 de maig de 2020

LA PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR ENTRE EL 13 I EL 22 DE MAIG

A partir del 13 de maig i fins el 22 del mateix mes es podrà fer la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.
Portes obertes virtuals
A causa del tancament de centres per la covid-19, molts no han estat a temps de dur a terme la jornada de portes obertes. Per això, hauran d’incloure informació a la pàgina web amb tot el detall possible de les característiques del centre i del seu projecte educatiu, per oferir tota la informació que les famílies necessiten per a fer la tria.

Si cliqueu sobre la imatge us portarà a la nostra jornada de portes obertes virutals.


Preinscripció telemàtica
Aquest any i com a prevenció, es promou la preinscripció telemàtica. El tràmit es podrà fer tot online a través del portal preinscripcio.gencat.cat. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar  el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

FULL DE SOL·LICITUD PER INTERNET

AVÍS: Quan feu la sol·licitud telemàtica us sortirà per defecte que voleu plaça d'ofici, sense que ho s'hagi pogut triar. NO PASSA RES. 
Preinscripció presencial
Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, disposen d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. La preinscripció presencial estarà disponible del 19 de maig al 22 de maig inclòs

FULL DE SOL·LICITUD PRESENCIAL


  • Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o  a través d’Internet.

La cita prèvia serà accessible des dels webs de cadascun dels centres i des del web del Departament d’Educació, durant les 24 h del dia.
El nostre horari d'atenció al públic és:

Preinscripció presencial amb seguretat
Al centre hi ha d’anar el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona).
S'ha de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas que el centre prevegi que farà emplenar les sol·licitud en paper, convé recomanar que portin el seu propi bolígraf.
Recordar la recomanació de portar mascareta i guants.
No poden acudir les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

En el següent enllaç trobareu tota la informació, ben especificada, relacionada amb la documentació.

DOCUMENTACIÓ

PER MÉS INFORMACIÓ CLIQUEU A SOBRE DE LA SEGÜENT IMATGE